Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Cum sa treci de la moarte la viata

Atunci cand nu iti mai amintesti cantecul vietii, cand nu mai dai binete soarelui, care este una cu tine, cand ai uitat ca esti una cu valurile marii si cu aerul pe care il respiri, tu nu stii, dar moartea s-a instalat si te face sa ii simti rasuflarea de gheata, chiar in interiorul tau.

Indreapta-te catre viata! Viata este multa bucurie, careia trebuie sa ii faci fata. Daca doresti sa ma contrazici, poti sa o faci, dar viata este ceea ce este, indiferent despre perceptia ta sau a mea, asupra sa.

Viata este un dar. Viata este un flux neantrerupt iar moartea este schimbarea de forma pe care o experimenteaza viata.

Te poti opri aici, sau poti citi mai departe, pentru ca vreau sa iti vorbesc despre schimbarea de forme. O poti numi si schimbare de paradigma, dar indiferent cum o vei numi, ea va fi intotdeauna ceea ce este.

Schimbarea de forme trebuie mai intai inteleasa. Ea poate fi aplicata asupra unei situatii, ( un conflict, o neantelegere, un proces, etc) sau asupra unor aspecte personale pe care vrem sa le schimbam ( o dependenta de care vrem sa scapam, o relatie dizarmonioasa, lipsa banilor etc). Intregul proces al schimbarii de forme trebuie sa fie catalizat de o intentie puternica si de mentinerea in inima a noii forme dobandite, iar starea de spirit este secretul. Lumea este asa cum o visezi.

„Cu totii avem capacitatea de a ne schimba forma la nivel celular, de a ne transforma in jaguari sau arbusti, sau in oricare alta forma cu care stabilim o legatura. De asemenea, fiecare dintre noi se poate schimba pentru a intruchipa mai mult Sinele pe care il apreciem si dorim sa-l valorificam, facand modificari fundamentale in privinta atitudinii, perceptiilor, prosperitatii, sanatatii, aspectului fizic si al relatiilor personale.” John Perkins – „Schimbarea de forme.”

Pentru a reusi schimbarea de forme, trebuie sa fii, nu sa devii acel lucru pe care ti-l doresti. Bun venit in lumea schimbarii de forme!Publicitate
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close