Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Alianta dintre plante si oameni

„Oamenii (mai cu seama cercetatorii si clinicienii) tind sa complice plantele-atributele si efectele lor, precum si metodele de a lucra cu ele.

Exista o multime de povesti de speriat despre raul pe care leacurile din plante pot sa-l faca celor „neinformati” si neatenti. Aceasta i-a facut pe multi sa se teama de natura, si, bineanteles, a facut in asa fel incat stiinta vindecarii sa ramana in mainile unei elite comerciale. In realitate nu avem de ce sa ne fie frica. Oamenii risca mai mult consumand medicamentele-minune ale stiintei decat vor risca vreodata folosind plante (daca, bineanteles, acestea nu sunt modificate genetic sau din medii poluate).

De fapt plantele sunt fiinte simple si ne vor binele, bucurandu-se cel mai mult cand conlucreaza cu aliatii sai umani la aducerea vindecarii celor care o cer. Prin explorarea marelui dulap cu leacuri al naturii, veti descoperi si dumneavoastra aceasta si va veti elibera de frica ce impregneaza lumea moderna. „

Shaman- spiritul plantelor.

Ross Heaven

Howard G. Charing

De ce este important sa ne reantorcem atentia spre natura?

Raspunsul este simplu. Natura este inteligenta. Plantele au propria inteligenta. Mai mult decat atat, plantele au propria intelepciune. 

Exista plante invatator, plante calauzitoare, care ne pot revela informatii extrem de importante despre ele si despre natura noastra umana. Aceste plante, daca vom reanvata sa comunicam cu ele, ne vor comunica intreaga stiinta pe care natura o poarta. Invatati sa le ascultati…

De asemenea din cele mai vechi timpuri oamenii au comunicat cu plantele.

Plantele ne vorbesc!

Deveniti prezenti in inimile voastre si va veti aminti cum puteti comunica cu plantele.

Plantele sunt aici de mii de ani. Ele au o vasta intelepciune!

Inchideti televizoarele din casele voastre si ascultati ce au sa va spuna spiritele batrane ale copacilor, ale plantelor.

Ele vorbesc doar celor care doresc sa le asculte.

Veti ramane uimiti de intelepciunea lor!

Si daca aceste randuri rezoneaza in inima voastra, setati-va intentia de a invata sa comunicati cu plantele.

Cu siguranta intentia voastra sincera se va manifesta in cel mai maret mod posibil, la care poate nici nu ati visat.

Publicitate
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close