Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

RUNELE

Ce sunt runele?

Runele sunt instrumente magice, din timpuri stravechi, cu ajutorul carora poti accesa cunoasterea interioara, blocata.  Sunt instrumente de acces cu care poti ajunge pana la inconstientul tau.

Cu ajutorul runelor poti interpreta, descifra, raspunsurile pe care le simti in interiorul tau, dar totusi nu le stii, pentru ca nu poti sa le constientizezi.

Runele reprezinta calea de acces catre un Univers magic, non fizic…

Atunci cand vei fi pregatit, runele vor aparea in viata ta. Ele iti vor fi profesor. De la ele poti invata.

Trebuie sa simti ca a venit acest moment pentru tine, in viata ta. Vei simti pur si simplu.

Cel mai frumos cadou pe care ti-l poti face, cand runele vin in viata ta, este sa incepi sa lucrezi cu tine, sa vezi in tine si sa te vezi pe tine, asa cum nu te-ai putut vedea. Apoi lucreaza si cu ceilalti, pentru ceilalti.

Pentru mine, a sosit acest moment in viata mea. Runele au sosit la mine, pe calea visului. Pentru tine, ele pot veni pe orice alta cale, pe care sufletul tau a ales-o.

Cu ajutorul runelor, poti aduce in viata ta, vindecare, intelepciune, prosperitate.

Istoria aparitiei Runelor
Runa inseamna „taina” din limba gotica. Originea Runelor nu este clara, dar dateaza aproximativ din secolul VII inainte de Hristos, cand in practicile religioase ale druizilor s-au semnalat Sistemul Rhunic, un alfabet secret religios cu o insemnatate aparte. Odata cu migratia celtilor, runele s-au raspandit in Europa, sub numeroase denumiri, dar cu aceeasi esenta. Se foloseau pentru diverse acte divinatorii, dar misterul lor era cunoscut doar de o persoana initiata, un cunoscator. Se foloseau pentru vindecare, protectie, in general pentru consultarea fortelor celeste sau cererea unui sfat divin in legatura cu un fenomen.

Există trei mari seturi de rune folosite în divinaţie şi magie: cel Islandez, cel Clasic şi cel Anglo-Saxon.
Setul islandez are 18 rune şi se bazează pe cheile vechii magii nordice, Islanda fiind mult timp considerată Ultima Thule sau ultima rămăşiţă a Atlantidei. Cel clasic are 24 de semne şi este cel mai răspândit, fiind cunoscut şi sub numele de Vechiul Futhark, iar cel Anglo-Saxon, cel mai complex, are 32 de semne şi adună în el o mare înţelepciune, împreună cu cheile geometriei sacre multidimensionale.

Publicitate
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close