Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Perspective

Ce este terapeutul?

Terapeutul este o forma rara de energie, care are in plus empatie intr-un grad ridicat si care doreste sa le fie bine tuturor, nelimitandu-se astfel doar la binele sau si al apropiatilor sai. (Puteti asemana aceasta energie cu perla care se naste intr-o scoica)

Terapeutul in acelasi timp, nu este una sau alta. El este una cu Viata, cu intreaga Creatie.

Terapeutul insa, nu este cosul la care sa poti arunca frunzele uscate, moarte, (ganduri, fapte) pentru ca nu mai vrei sa le vezi. Terapeutul, este mai degraba, cel care rastoarna cosul cu frunze moarte in fata ta, pentru ca nu exista un loc in Univers, in care sa le poti ascunde/arunca, si totodata, iti prezinta oportunitatea de a le transforma.

Terapeutul nu va interveni in viata ta, indiferent cat de grea ti se va parea; dar el, terapeutul, iti va spune cat de frumos poti straluci in viata ta!

Despre importanta terapiilor aplicate

In final, nu o tehnica de vindecare sau alta va conta in sesiunile de vindecare pe care terapeutul le faciliteaza, ci va conta Iubirea din inima sa.

El insusi este cuprins in procesul de vindecare, asa cum el insusi este una cu intreaga Creatie. Dar, DA, va conta Iubirea pe care o are in inima sa! Acesta este darul sau, pe care il ofera semenilor sai.

Este imaginatia o cheie in vindecare?

Fara imaginatie, este ca si cum nu ar exista Soare.

Tot ceea ce ati experimentat vreodata, voi mai intai v-ati imaginat.

A fost atat de usor pentru voi, sa creati prin imaginatie, ceea ce nu va doriti, dar totusi atati de multi va blocati cand este vorba sa creati ceea ce va doriti!

Publicitate
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close