Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Partenerul divin

Exista si situatii in care partenerul divin nu poate aparea in viata noastra, pentru ca el nu este incarnat pe Pamant, in aceeasi existenta pe care o parcurgem noi acum.

Una dintre diferentele dintre partenerul divin si sufletul pereche, consta in faptul ca cel din urma, poate aparea in viata noastra sub mai multe forme, ceea ce inseamna ca de-a lungul vietii putem intalni mai multe suflete pereche. Spre deosebire de sufletul pereche, partenerul divin este cel cu care ne-am armonizat pe deplin, intr-un plan mai inalt, si cu care nu avem lectii de invatat. El vine cu un grad mai inalt de constientizare, si atunci cand il intalnim se produce o fuziune completa.

Viata alaturi de partenerul divin este posibil ca unora sa li se para monotona, deoarece neavand lectii de invatat impreuna, el nu te provoaca. Cu el poti avea insa marea sansa sa privesti stelele de pe cer, iar in timp ce te contopesti cu ele, el iti va spune ca se simte iubit, pentru ca el stie ca nu exista separare intre el si stele si ca el este una cu tot.

Partenerul divin va veni sa ne arate cat de frumos stralucim iar el va straluci la fel de sublim. Nu are nevoie sa fie completat de catre perechea sa pentru ca el insusi se simte complet.

Publicitate
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close