Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Ceea ce va salveaza viata

Nu va panicati!

Voi sunteti deja salvati, pentru ca voi intelegeti ca atunci cand sunteti agresivi in interior, lansati deja comanda in Univers, ca puteti fi atacati. Retineti! Chiar voi lansati aceasta comanda! Nicio energie nu vine din afara voastra sa va atace, daca nu gaseste rezonanta in voi insiva. Multi dintre voi va camuflati aceasta agresivitate interioara. De exemplu, cand sunteti in societate, va comportati respectuos, dar asta pentru ca doriti sa impuneti un anumit respect din partea celorlalti. Le aratati de fapt cum sa se poarte cu voi, dandu-le chiar voi exemple clare.

Dar vine un moment cand nu veti mai stii ce sa faceti cu aceasta agresivitate interioara, atunci cand ea va creste la cote maxime. Si atunci fie alegeti sa eliberati aceasta agresivitate fie va veti lupta cu voi insiva. Ganditi-va acum ce se intampla la nivel planetar!

Umanitatea in ansamblu a inmagazinat agresivitate in procent de 3000%. Intrebarea este: oare va alege Umanitatea sa alchimizeze aceasta agresivitate? Va intelege ca are aceasta responsabilitate?

Si atunci, ceea ce va salveaza viata este lipsa agresivitatii. Lipsa agresivitatii fata de animale, fata de natura, fata de oameni, fata de propria persoana, etc.

Nimic nu ramane fara raspuns in orice Univers v-ati afla!

Publicitate
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close