Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Antreprenor in Noua Energie

Odata cu evolutia ta spirituala este necesar sa intelegi ca toate actiunile tale si tot ceea ce intreprinzi in planul afacerilor, trebuie sa corespunda cu nivelul vibrational inalt la care aspiri.

Astfel ca gandirea ta in ceea ce priveste antreprenoriatul va trebui sa capete o dimensiune noua, care sa vizeze fara exceptie binele cel mai inalt al tuturor celor implicati in afacerea pe care tu o dezvolti.

A urmari profitul fara a te gandi la binele angajatilor tai inseamna ca tu functionezi in vechea energie in care fiecare este pentru el.

Este vorba apoi de clientii tai. Te straduiesti sa le oferi cele mai corecte date, atunci cand intentionezi sa le vinzi un produs, sau atunci cand incerci sa inchei un contract cu unii dintre acestia?

A fi in echilibru cu tine inseamna sa vrei binele tuturor, sa cauti armonia in tot ceea ce intreprinzi si binele se va manifesta implicit in viata ta.

Daca emiti pozitiv, cu frecventele inalte emise, vei hrani afacerea ta.

A fi in competitie cu ceilalti nu este calea, dar a ramane mereu in iubire, da. Calea se deschide in fata ta cu fiecare decizie luata din spatiul inimii. Daca nu acest lucru ai invatat in procesul de formare ca antreprenor, invata acum aceasta cale!

Priveste in interiorul tau si toate raspunsurile ti se vor revela!

Eu Sunt si ma regasesc pe mine in Pace!

Ica Toma

Publicitate
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close