Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe

Vindecari samanice

VINDECARE SAMANICA PRIN INTERMEDIUL PLANTELORTelul unui saman al plantelor este, deseori, nu de a vindeca o boala, ci de a-i indeparta cauza spirituala prin restabilirea in pacient a unui sentiment de echilibru, armonie si reconectarea cu sacrul si cu Pamantul. Starea de echilibru si unitate este privita ca fiind starea naturala  de existenta a fiintelor umane; de indata ce pacientul o simte din nou, boala (care era mai curand un mesager al starii de deconectare, decat o stare de sine statatoare) nu mai are motive sa existe si va disparea ca prin farmec. In aceasta, planta este un intermediar care joaca rolul de doctor, consilier, confesor, terapeut sau profesor – de orice are nevoie pacientul sau samanul – care ajuta la restabilirea echilibrului, mai degraba decat o sursa de proprietati chimice si medicale
(Saman – Spiritul plantelor)


Pentru cei ce lucreaza la nivel intuitiv, pot spune ca nu este neaparat necesar sa ingerezi o planta pentru a putea lucra cu ea, in scopul vindecarii. Ea te va ajuta chiar daca se afla la mii de kilometri distanta de locul in care te afli.
 Este esential insa sa ne familiarizam pentru inceput cu energia plantei cu care vrem sa lucram, prin contemplare la nivel energetic.
Este bine de stiut ca plantele desi au o mare afinitate pentru energiile umane, ele pot sa accepte sau nu, o persoana care doreste sa lucreze cu ele. Pentru a fi acceptati de catre plante este necesar sa avem respect fata de lumea lor, fata de regatul verde, dar si fata de regatul mineral.
Este de preferat excluderea consumului de carne, zahar si alcool, inaintea unei sesiuni de lucru cu plante.
De asemenea este foarte important de subliniat inaintea unei sesiuni de lucru cu plante este recomandata abstinenta sexuala, deoarece unele plante pot deveni geloase pe iubitul persoanei care ii solicita ajutorul.


AYAHUASCA


Ayahuasca este o scurtatura. Este ca si cum am fi calatorit pe aceeasi autostrada ca si restul umanitatii, dar pentru a ajunge mai repede  la destinatie, am luat o cale launtrica…o scurtatura care ne conduce la adevar.
                            
                                                                                                           Alex Polari De Alverga
Ayahuasca este o planta care te face sa vezi. Si din acel moment, nu mai ai cum sa nu crezi.
Viziunea ta despre viata va fi schimbata pentru totdeauna.
Vei plonja intr-un ocean de adevar si vei vedea cat de distorsionata era viziunea ta legata de anumite experiente pe care le-ai trait. Si daca spiritul plantei vizionare va dori…iti va darui experienta contopirii cu planetele cu stelele si cu pamantul.
De aici incolo nu mai ai cum sa nu crezi…


Ayahuasca este o planta ce te poate vindeca
dar si indruma.
Iti va spune exact ce ai nevoie sa stii.
o poti intreba
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close